Styling eco-friendly bloempotten Fibrics

Styling voor eco-friendly bloempotten Fibrics.  Ze staan er weer mooi op 🙂 Fibrics is een nieuw label van Good(s)factory waar ik al eerder de styling van verschillende shoots voor deed.

Prachtige, stevige potten in mooie naturel en grijs-tinten. De potten zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen, waaronder bamboe. De bloempotten zijn bio-sustainable, geschikt voor binnen en buiten, sterk en licht van gewicht. De kleuren van de potten zijn verkregen door de natuurlijke kleuren van de vezels die gebruikt zijn. De potten zijn verkrijgbaar bij verschillende tuincentra en bloemisten.

Aan het begin van de lente, op maandagochtend, met mooie producten en fijne mensen aan de slag in een prachtige tuin. Fijne styling voor eco-friendly bloempotten!

Mijn rol bestond uit het maken van een moodboard, selectie van planten en accessoires en de styling van de shoot.

Heb jij nu ook een product waar je mooie beelden van zou willen? Wil je je product bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen? Heb je wel ideeën over de welke sfeer je wil neerzetten, maar lukt die niet om het zelf te doen? Neem contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Fotografie: Monique van der Steen

Opdracht: Styling eco-friendly bloempotten Fibrics