wat kan ik voor je doen?

Helene Verhoeff styling planten bloemen 's-Hertogenbosch fotostyling botanical event

wat kan ik voor je doen?

‘Styling your message’, dat is wat ik doe. Ik vertaal de boodschap van je bedrijf in mooie, pure, eerlijke beelden. Dat varieert van product- of fotostyling tot de aankleding van een event, ontwerp van een stand of de inrichting van een ruimte. Ben jij kweker en zoek je een vertaling van jouw product naar de consument? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Zoek je een stylist die op de hoogte is van wat er speelt in de markt en dit kan vertalen naar de visuele identiteit van jouw bedrijf/product? Neem dan contact op. Ik help je graag.

Mijn stijl? Dat is niet één stijl. Als allround stylist werk ik namelijk altijd in dienst van mijn klant. Ik ben flexibel en pas me aan de opdracht aan. Maar ik denk ook graag mee om jouw boodschap zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

 

dit ben ik

Ik ben opgeleid als meesterbinder – vandaar mijn liefde voor groen en de specifieke kennis over bloemen en planten. Als docent heb ik lesgegeven in fotostyling, etaleren, interieurstyling, vorm- en compositieleer. In mijn werk als stylist komen al mijn ervaring, opleiding en expertise prachtig samen.

Ik ben creatief, kan denken in concepten en heb een hands-on mentaliteit. Ik zoek naar originele en verrassende manieren om de boodschap van je bedrijf te vertalen naar een pakkend beeld. En ik geniet ervan als het plaatje klopt.

 

hier werk ik

Mijn werkplek bevindt zich in Kade M in Den Bosch, een inspirerende ruimte binnen De Gruyter Fabriek. Industrieel, maar volop in het groen en pal aan het water. Afhankelijk van het project werk ik alleen of samen met andere specialisten. Kennismaken? Je bent van harte welkom.