fotostyling Chrysal snijbloemenvoeding

De fotostyling die ik voor Chrysal snijbloemenvoeding deed had deze keer een ingetogen sfeer. De natuurlijke materialen, de lichte en naturel tinten, het daglicht van boven en de basic, iets stoere omgeving zorgen er samen voor dat het volledig afbreekbare zakje snijbloemenvoeding goed tot zijn recht komt. Ik deed al eerder een shoot voor de trendzakjes voor dit merk: https://heleneverhoeff.nl/fotostyling-boeketten/

Heerlijk om boeketten te maken en een feestje als alles wat je bedacht hebt samenvalt in het eindresultaat. Een fijne samenwerking met klant, opdrachtgever en fotograaf!

En by the way: Zo’n zakje snijbloemenvoeding aan het boeket dat je bij de bloemist koopt, werkt echt! Je hoort het van je bloemist: schone stelen, schone vaas, schoon water en snijbloemenvoedsel toevoegen. Dit zorgt ervoor dat je langer geniet van je verse bloemen. En ja dat is zo! Kijk maar eens op de site van Chrysal en check de de filmpjes over de invloed van voeding op je bloemen. Zelf heb ik standaard een fles vloeibare voeding in mijn keukenkastje staan. Deze koop je bij het tuincentrum of gewoon bij de supermarkt. Belangrijk is om de juiste verhouding voeding toe te voegen aan het water. Je leest deze op de fles of op het zakje. En nee, deze informatie is niet gesponsord, lang voordat ik een fotostyling voor Chrysal snijbloemenvoeding deed, gebruikte ik al Chrysal.

Fotografie: Monique van der Steen